Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op de site van Audities.nl.

Ik ben Sebastiano Zafarana, oprichter en eigenaar van Audities.nl. In 2002 ben ik op het idee gekomen een platform te ontwikkelen waar artiesten in contact kunnen worden gebracht met producenten en andersom. Als zanger en musical artiest was ik soms dagen lang bezig met het uitpluizen van alle advertenties in diverse kranten en op internetsites. Dat was frustrerend, omdat ik die tijd beter kon besteden. Met lessen en optreden bijvoorbeeld. Ondanks mijn research was ik er niet altijd zeker van alle audities te vinden. Niet zelden hoorde ik achteraf van een auditie die voor mij heel passend geweest zou zijn. En mijn collega's liepen met dezelfde frustratie rond, daarom ben ik in 2004 Audities.nl begonnen.

De site heeft als doel artiesten te helpen om in dit fantastische vak werkzaam te kunnen blijven, en om producenten de mogelijkheid te bieden hun auditie-oproepen op één plek te kunnen plaatsen, waar zij verzekerd kunnen zijn van kwalitatief respons.

Een team van medewerkers werkt dagelijks om de site up to date te houden, zodat alle functies die geboden worden optimaal kunnen worden gebruikt.

Langs deze weg wil ik iedereen hartelijk bedanken voor hun steun, feedback en vertrouwen. Laten we nog lang samen van dit geweldige vak genieten. Heel veel toi toi toi.

Groetjes,

Sebastiano Zafarana
Oprichter/eigenaar Audities.nl