Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Tony Neef (zanger/acteur)

Tony Neef (zanger/acteur)

Tony Neef was leadzanger/acteur in Jeans 2,3 en 4 en maakte in 1995 zijn musicaldebuut in Evita o.a. als understudy Ché Guevara. Zijn doorbraak kwam met de rol Chris in Miss Saigon. Daarna volgden Chicago, Rocky Over The Rainbow, Titanic, Saturday Night Fever, Sweet Charity en vele andere producties.Ik word vaak gevraagd door mensen die "hét vak" in willen, hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Natuurlijk doe je dat door een goede opleiding te volgen, maar net als ik worden veel mensen opgevoed met het idee dat zo'n toch carrière niet voor jou is weggelegd. Dus ga je eerst maar eens een gewone studie doen. Maar wat als het dan toch in je blijft kriebelen? Ja, dan moet je - als je denkt dat je talent hebt - toch maar iets proberen.


In mijn tijd had je de kranten op zaterdag. Die zijn er nog, maar bijna geen auditie meer te vinden! En wat er wél in staat, vind je alleen op die zaterdag. Een krant gooi je uiteindelijk weer weg toch?

"Wat een briljant idee dat er een website bestaat, waar je op elk moment kunt kijken waar je eventueel met jouw talent aan de slag kunt! Houd iedere dag de kranten en tijdschriften maar eens bij om te weten of je ergens auditie kunt doen. En je hebt het al zo druk! Dan is Audities.nl dé uitkomst!"


Profiteer van Audities.nl!


Dikke groeten,


Tony Neef
www.tonyneef.nl

Terug...