Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Radio 538 wederom best beluisterde station online








Voor de derde keer op rij is Radio 538 het best beluisterde station online. De online stream van de zender werd van alle Nederlandse radiozenders het vaakst gestart. In april ruim 2,1 miljoen keer gemiddeld per week, ruim 430.000 keer meer dan de nummer-2 in de lijst. Dat blijkt uit de meest recente NLO Streaming Audio Standaard rapportage.
 
Ook het gemiddeld aantal actieve streams van Radio 538 was veruit het hoogst tussen 29 maart en 2 mei. In deze periode stond Radio 538 in het teken van 'Win Met De Zin'. Luisteraars zaten aan de radio en digitale kanalen gekluisterd op zoek naar de stemmen van de vier bekende sterren om zo kans te maken op €100.000. Eind april kleurde de zender oranje en vierde '538 Koningsdag' met optredens vanuit de 538-studio en vanaf unieke locaties door heel Nederland.
Ook de andere radiozenders van Talpa Network kijken terug op een positieve maand. Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica staan respectievelijk op plek 4, 5 en 9 in de lijst. In totaal realiseerde het verkoopnetwerk van Talpa Network afgelopen maand ruim 8,3 miljoen sessies per week.
In de komende tijd maken luisteraars van Radio 538 kans op EK-tickets én brengt het station het oranjegevoel bij Nederland thuis.
 
Bron: NLO-SAS, Triton Digital, censusdata per week in april 2021
Terug...