Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Musical Aladdin vanaf september in het Circustheater







De succesvolle Disney-musical Aladdin is vanaf half september in het AFAS Circustheater in Scheveningen te zien. Aladdin wordt hiermee de opvolger van Anastasia, die tot de corona-uitbraak te zien was. Vanaf juni staat eerst nog een tijdje de nieuwe productie van The Sound of Music gepland, voordat deze door het hele land gaat touren. 

Aladdin zou eigenlijk al in het najaar van 2020 te zien zijn, maar dat vanwege de lockdown werd dat plan aangepast. Stage Entertainment gaat ervan uit dat het theater in het najaar weer zoals gebruikelijk kan worden gebruikt, laat een woordvoerder weten. Dit houdt, onder voorbehoud, een normaal aantal bezoekers en voorstellingen in.

Aladdin is gebaseerd op de succesvolle Disney-animatiefilm uit 1992 over een straatjongen die in het bezit komt van een toverlamp met een geest die hem drie wensen geeft. De film was een groot succes en geldt als een van de grote Disney-klassiekers, vooral dankzij de stem van Robin Williams als geest. Er werd ook een liveactionversie van gemaakt, met Will Smith en Marwan Kenzari in de hoofdrollen.

Aladdin
Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals 'A Whole New World', 'Friend Like Me' en 'Arabian Nights'.

Meer info vindt je hier.
Terug...