Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Maaike Widdershoven (zangeres/actrice)

Maaike Widdershoven (zangeres/actrice)
Ik ben Maaike Widdershoven en ben zangeres/actrice. Jullie kennen mij vanuit de Musicalwereld. Ik heb in totaal 6 hoofdrollen bij Joop van den Ende Theaterproducties gespeeld. En de bekendste rol was Maria uit The Sound Of Music, waarvoor ik een John Kraaijkamp Musical-Award voor beste vrouwelijke hoofdrol heb gekregen.


Ik ken Audities.nl via oprichter en vriend Sebastiano Zafarana. Hij heeft de site met hart en ziel opgezet uit liefde voor het vak. In eerste instantie uit eigen behoefte, maar al snel merkte hij dat collega's op een dergelijk initiatief zaten te wachten. Ik hoor er dan ook veel goede berichten over vanuit het vak!Het is erg belangrijk voor iedereen die serieus met het vak omgaat op de hoogte te blijven van alle audities die er spelen. Soms ben je net te laat voor een prachtige rol waarvoor je auditie had willen doen, omdat je even niet oplette. Dan is Audities.nl er om je op de hoogte te houden van veel actuele audities.

Ik beveel het dan ook iedereen aan om hier gebruik van te maken.

Hoe meer mensen er lid worden hoe meer kansen er gecreëerd worden, omdat het nu eenmaal meer producenten aantrekt om ook hun audities te plaatsen.


Iedereen heel veel toi toi toi.


Groetjes,


Maaike Widdershoven
zangeres/actrice
www.maaikewiddershoven.nl

Terug...