Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Musical 2.0 broadcast unieke workshop onder leiding van Marcel Visscher
Op donderdag 22 april om 19.30 uur slaan Musical 2.0 en de Amsterdamse tech startup Community Stream handen ineen; zij broadcasten een unieke workshop musicaldans onder leiding van John Kraaijkamp Musical Award-winnaar Marcel Visscher.Het bijzondere aan de workshop is dat de combinatie wordt gemaakt tussen live les en vooraf opgenomen video. Deze semi-live ervaring biedt de mogelijkheid om de videoworkshop in de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden en tegelijkertijd de unieke live-ervaring te delen van het volgen van de workshop samen met anderen. 
 
Deelnemende leerlingen worden ontvangen in onze online lesstudio's op het platform van Community Stream. Binnen deze ruimtes worden zij ingedeeld in groepen naar leeftijd waarmee zij de workshop gelijktijdig volgen. 

Workshop musicaldans - Marcel Visscher 
Wanneer: Donderdag 22 april om 19.30 uur 
Leeftijd: Alle leeftijden 
Duur: +- 45 minuten 
Kosten: 7,50

Na aanmelding ontvang je een bericht met meer informatie.
Klik hier om je aan te melden voor de workshop

Marcel Visscher 
Marcel voltooide de Fontys Dansacademie in Tilburg, specialisatie musicaltheater. Volgde zanglessen bij Edward Hoepelman, Alberto ter Doest en Margot Giselle. Hij was te zien in de theatervoorstellingen CARO, Elisabeth in Concert, De Gelaarsde Kat, Disney's Beauty and the Beast, Moeder, ik wil bij de Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat, Hairspray, Les MisÚrables, Cats, Love Me Just A Little Bit More, Musicals In Concert 2, 3 Musketiers, Saturday Night Fever, Chicago en Oliver! Marcel won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in Hairspray.  
 
Terug...