Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Prins Harry & Meghan op reis door Afrika in nieuwe documentaire

In de nieuwe documentaire ‘Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis’ worden de Britse prins Harry, zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie gevolgd tijdens hun bezoek aan Zuid-Afrika, vorige maand. De Britse journalist Tom Bradby, die al twee keer eerder een documentaire maakte met de prins in Afrika, volgde het gezin op de voet. Het paar vertelt openhartig over hoe zij als jong gezin omgaan met alle media-aandacht, de zaken waarover zij zich zorgen maken en hoe ze hun publieke taken en gezinsleven in evenwicht houden. De documentaire zal maandagavond, minder dan 24 uur na de tv-première in het Verenigd Koninkrijk (bij ITV), te zien zijn bij RTL 4.

Speciaal voor de Nederlandse versie van de documentaire zal Loretta Schrijver de voice-over inspreken. Loretta: “Het is uniek dat ITV deze documentaire over het leven en werk van het prinselijk paar van zo dichtbij mocht maken. Extra bijzonder is het dat deze documentaire binnen een dag al bij RTL 4 wordt uitgezonden. Ik kan de voice-over daarom pas maandagmiddag inspreken en ik verheug me daar zeer op!”

Door deze ingelaste documentaire schuift de laatste aflevering van ‘The Repair Shop’ een week op (naar maandag 28 oktober).

‘Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis’,
aanstaande maandag (21 oktober) om 21.30 uur bij RTL 4
Terug...