Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Martijn Koning als nieuwe teamcaptain in het vierde seizoen van ‘Het Zijn Net Mensen’
In het vierde seizoen van 'Het Zijn Net Mensen' duikt presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Najib Amhali de wondere wereld van de fauna in. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten over het dierenrijk getest. Het nieuwe seizoen ‘Het Zijn Net Mensen’ is vanaf zondag 18 november wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

In het nagebouwde leslokaal van natuurwetenschapper Charles Darwin behandelt presentator Humberto Tan opmerkelijk dierengedrag dat verdacht veel overeenkomsten heeft met menselijk gedrag. Arjan Postma geeft ook dit seizoen als kenner van het dierenrijk alle tekst en uitleg. Is een konijn wel of geen haasachtige? Doen cavia’s aan popcorning en kennen flamingo’s het gay ouderschap?  De teams doen hun uiterste best om in verschillende spelrondes de juiste antwoorden op dergelijke vragen te geven. Dit leidt naast grappige gesprekken, ook tot hilarische momenten.

De eindronde
Iedere aflevering is er een andere eindronde, waarin het aantal tot dan toe gewonnen punten kan worden verdubbeld. Zo kan de verliezende partij toch opeens als grote winnaar de eindstreep halen, maar daarvoor moeten zij dus wel rondes als Bunny Jump en Schijt je Rijk zien te winnen.  Daarnaast is er dit seizoen een nieuwe ronde: ‘Tot op het Bot’. In deze ronde moeten de teams door goed te kijken en vragen te stellen aan Arjan, raden welke skeletten van dieren voor hun staan gepresenteerd, wat uiteraard niet altijd zo simpel is als het lijkt. Want hoe onderscheid je bijvoorbeeld een muis van een hamster? Of een schaap van een geit?

Welk team wint de meeste rondes en wint daarbij eeuwige roem en een dagje kamelen verzorgen of daten met een struisvogel?

‘Het Zijn Net Mensen’ wordt geproduceerd door Warner Bros.

'Het Zijn Net Mensen'
Vanaf zondag 18 november 20.00 uur bij RTL 4
Terug...