Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Zangcoaching/zangles Den Bosch

Type privé-/ groepsles
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Anna Ågren
Prijs € 35.00 per uur
Disciplines Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Den Bosch

 

Inhoud

Zangles in Den Bosch

Er zijn veel verschillende soorten zangers. Zo kun je een klassieke zanger niet vergelijken met een popzanger en een musicalartiest niet met een blueszanger. Ieder heeft zijn eigen geluid, talent en zeggingskracht. Behalve voor jodelen en grunten kun je bij ons voor alle muziekstijlen terecht.

We werken met zangers van alle niveaus. Een beginnende zanger is net zo welkom als een gevorderde zanger. De motivatie om op zangles te gaan is voor iedereen anders. De één wil graag extra technische begeleiding vanwege stemproblemen, de ander wil zingen in een bandje maar zich eerst wat verder ontwikkelen als zanger en weer een ander wil auditie doen voor een opleiding of productie en zoekt ondersteuning in zangtechniek, microfoontechniek en repertoirekeuze. Het kan allemaal! Maar het kan ook zijn dat je gewoon lekker wilt zingen voor je ontspanning en hoef je er niet meteen de bühne mee op. Want zoals Miguel de Cervantes in 1602 al zei: "Wie zingt, verjaagt zijn kwalen"!

Veel zangers lopen tegen dezelfde problemen aan. Misschien word je snel hees, heb je last van gespannen kaken of van een overmatige spanning in je lijf. Een persoonlijke benadering van deze problemen is essentieel omdat de één bijvoorbeeld visueel is ingesteld en een ander juist weer auditief. Elke stem heeft zijn eigen ontwikkeling door te maken op zijn eigen tempo. Wij reiken je persoonlijke handvatten aan zodat je je als zanger verder kunt ontwikkelen.

Een zangles duurt een uur. In het eerste gedeelte van de les werk je aan zangtechniek (ademhalingstechniek en zangoefeningen) en daarna werk je aan één of twee liederen naar keuze. Zo bouw je ook een repertoire op.

Lessen worden op maandag- en dinsdagavond gegeven in 's-Hertogenbosch, uitzonderingen in overleg.

Kijk voor meer informatie op: http:www.zanglesdenbosch.nl
Zangcoaching/zangles Den Bosch

Contactgegevens

a.agren.maria@gmail.com