Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

music & entertainment

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Julian Barry
Prijs € 75.00 per workshop
Disciplines Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Semi-gevorderd
Lokatie Rotterdam

 

Inhoud

Workshop | entertainment |

Mijn jongensdroom was, zanger worden van een boyband. Met discipline en geloof in het product, heb ik mijn leven ingedeeld als een topsporter om de hoofdprijs te behalen. In mijn vakgebied heet dat de "Gouden Plaat". Deze heb ik met bloed, zweet, tranen en op eigenkracht verdiend.

Ik heb genoeg gezien en gedaan in dit vak. Naast het opnemen van vele singles, met daarbij behorende videoclips, maar ook de werklocaties zoals tropische eilanden tot de meest imposante wolkenkrabbers van New York. De naam van mijn boy band was Romeo, met als grootste hit "Coming Home" in 1998.

Vandaag de dag is mijn leven vooral ingedeeld als muziek manager van een boyband uit London, Groot Brittannië, genaamd the Trend en een binnenkort te lanceren all-girl popgroep uit Nederland. Daarnaast begeleid ik een geweldige zangeres die het gezicht is van een bekende nationaal/international DJ-act.

In dit stadium van mijn leven wil ik mijn kennis en ervaring in deze entertainment industrie delen. Samen met jouw muzikaal talent gebeurt dat in de vorm van een intensieve workshop.

Heb jij altijd al gedroomd van een echte muziek carrière als zanger(es) en/of entertainer, maar dan zonder commerciële X-Factor syndroom en daaraan gerelateerde uitgekauwde
TV- formats?
Gaat jouw carrière om de welbekende 15 minutes of Fame of het tekenen van een wurg contract? Of gaat het nou juist om the knowhow and last but not least, jouw mogelijkheden?

Geef jezelf nu op voor de Music & Entertainment Workshop waar verschillende aspecten van de muziekindustrie belicht zullen worden. Er is uitdrukkelijk veel persoonlijke focus/ coaching/ begeleiding tijdens en na de workshop. Dit alles ter ondersteuning van jouw muzikale carrière in de entertainment industrie.

Tijdens de workshop music & entertainment komen verschillende aspecten van de music industrie aanbod maar vooral veel persoonlijke coaching/begeleiding tijdens en na de workshop ter ondersteuning carrière.

Ik zie je aanmelding graag tegemoet.

kind regards,

Julian Barry

Contactgegevens

info of aanmelden : workshop@stereodivo.com