Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Stichting BEAD Management

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Diversen
Prijs
Disciplines onbekend
Niveaus Beginnend, Gevorderd
Lokatie Polanentheater Amsterdam

 

Inhoud

BEAD MANAGEMENT GAAT VAN START MET GRATIS TRAINING DOOR WOUTER BRAAF

In 2012 gaat het trainingsprogramma van BEAD Management van start waarbij beginnende artiesten o.a. worden begeleid in hoe je jezelf presenteert in de media en tijdens audities, hoe je moet boekhouden en bij het vinden van een geschikte manager. Door middel van een musicalkennisquiz, die via hun Facebook wordt verspreid vanaf maandag 5 december, wordt een selecte groep van 15 deelnemers samengesteld die gratis aan de eerste training op zaterdag 17 december 2011 in het Polanentheater te Amsterdam mag deelnemen.

Deze musicalkennisquiz is de eerste kennismaking met BEAD Management en hun diensten. Om deel te kunnen nemen aan de quiz, klikt men op "vind ik leuk" op de Facebook pagina (www.facebook.nl/beadmanagement). De 15 deelnemers met de meeste punten mogen deelnemen aan de training door Wouter Braaf.


Een aantal bekende musicalacteurs zoals Hilke Bierman, Zjon Smaal, Ellen Evers, Vincent de Lusenet e.a. verlenen hun medewerking aan BEAD Management. Zij gaan trainingen geven aan (beginnende) artiesten om hen kennis bij te brengen over allerlei aspecten die binnen het bedrijfsleven belangrijk zijn. Er wordt ruchtbaarheid gegeven aan o.a. personal branding, financiële- en juridische zaken en voorbereiding op audities.


Acteur, zanger en docent Wouter Braaf vertelt: " Studenten op acteurs-, zang- en dansopleiding worden doorgaans 4 jaar lang perfect begeleid op het zo goed mogelijk beoefenen van hun discipline. Na het behalen van een diploma word je vervolgens losgelaten in ‘de grote mensenwereld’ en blijkt dat alleen goed kunnen acteren, zingen of dansen niet voldoende is om er ook daadwerkelijk altijd je geld mee te kunnen verdienen. Je moet commercieel leren denken, voor je eigen belangen opkomen en weten hoe ‘het wereldje’ werkt. Je kunt er voor kiezen om er net als de meeste artiesten (ja, ik ook) met vallen en opstaan achter te komen. Vanaf nu is er echter ook de mogelijkheid bij BEAD een aantal workshops te volgen, waardoor je vanaf dag één beter beslagen ten ijs komt. Je zal hierna echt nog wel een aantal keer struikelen, maar met onze ‘valtrainingen’ doet het minder pijn en sta je zo weer rechtop, klaar voor de volgende uitdaging.”BEAD Management is opgericht door Jude van de Pol in samenwerking met Carmen Corstanje en staat voor BEgeleiding en ADvies Management. Het bedrijf zorgt ervoor dat de artiest kritisch naar zijn of haar begeleiding leert kijken en de kaders vaststelt waarbinnen dit gebeurt. De benodigde handvatten worden aangereikt om de juiste keuzes te kunnen maken. Op deze manier denkt BEAD Management voor jonge talenten een onmisbare schakel te kunnen zijn, op weg naar de top. Alle trainingen starten vanaf januari 2012.

Stichting BEAD Management

Contactgegevens

info@stichtingbeadmanagement.com
www.stichtingbeadmanagement.com
www.facebook.com/BEADmanagement
http://twitter.com/#!/BEADManagement