Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Roel Dullaart Vocal Coach

Type privé-/ groepsles
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Roel Dullaart
Prijs € 40.00 per uur
Disciplines Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie 's-Hertogenbosch

 

Inhoud

Zingen is klank maken. Ieder mens heeft een eigen klank, een eigen en uniek geluid en iedereen kan leren zingen. Mits je beschikt over een (mogelijk nog te ontwikkelen) muzikaal gehoor. Je hebt veel verschillende soorten zangers. Zo kun je een klassieke zanger niet vergelijken met een troubadour en een zanger van het levenslied niet met een R&B zanger.
Ieder heeft zijn eigen talent en zeggingskracht. Dus wat voor zanger ben jij?

Het uiteindelijke doel van zingen is het vinden van de ultieme vrijheid van de stem. Voor dit doel heb je allereerst een aantal basistechnieken nodig, zoals:
De ademhaling, de lichaamshouding en plaatsing van de stem. Verder werk ik zeer fysiek. Door middel van fysieke oefeningen tijdens het zingen, zul je ervaren welke spieren je moet aanspannen en hoeveel spierspanning je nodig hebt tijdens het zingen. Na de zangles zul je zingen zien als een topsport!

In 2005 ben ik aan het Fontys Conservatorium te Tilburg afgestudeerd, richting Muziektheater. Ik genoot zanglessen van Edward Hoepelman en Antoinette Kouwenberg. Daarnaast ben ik, naast uitvoerend zanger, aangesteld als vaste zangdocent op de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Dit is een particuliere kleinkunstopleiding. Ook geef ik lessen en workshops aan priveleerlingen, kwartetten en koren.

Heb je audities voor een productie of een studie (bv. conservatorium), of heb je altijd al willen zingen, maar is het er nog nooit van gekomen? Bel of mail me en dan maken we een afspraak!!

Contactgegevens

Roel Dullaart
Oude Hofstad 12
5211 RG 's-Hertogenbosch
tel: +31650506024
email: roeldullaart@hotmail.com