Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Amsterdamse Theater Academie Nwe Stijl

Type opleiding
Vervaldatum 0-0-0000
Prijs
Disciplines Acteren
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel
Lokatie Amsterdam

 

Inhoud

De Amsterdamse Theater Academie Nieuw Stijl (kortweg A-ThAns) is inhoudelijk de voortzetting van de Amsterdamse Theater Academie en leidt op tot professioneel, zelfstandig, uitvoerend theatermaker.

Wat je kunt als je afstudeert is zelfstandig een eigen theaterprogramma maken en uitvoeren. Een theaterprogramma in de vorm zoals jij dat wilt: cabaret, toneel, muziektheater, jeugdtheater of bewegingstheater en alles wat ertussen ligt. Je hebt geleerd zelfstandig te werken en je beschikt over de nodige kennis om anderen aan jouw artistieke proces deel te laten nemen. Je bent in staat om zelf een concept te bedenken, dat te ontwikkelen en de ontstane voorstelling zelf uit te voeren in het professionele theatercircuit. Tevens bezit je voldoende vaardigheden om je volwaardig te handhaven in een productie van een ander.

De toevoeging ‘Nieuwe Stijl' heeft betrekking op het feit dat de academie een nieuw pand betrokken heeft, en dat er is uitgebreid. Wij zijn nu gevestigd in de voormalige Hendrick de Keijser School in Bos en Lommer. Waar wij beschikken over 7 studio's en een theaterzaal met lijsttoneel. Ook heeft de A-ThAns sinds september 2007 een dependance in Roermond, om zo het zuiden van het land en een gedeelte van Belgi?n Duitsland te kunnen bedienen met haar unieke leerplan.

Contactgegevens

Amsterdamse Theater Academie Nwe Stijl
Krelis Louwenstraat 1 - 3
1055 KA Amsterdam

020-3343875
info@de-academie.nl
www.de-academie.nl