Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

RJBSTUDIO

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent J. Buitenweg / C. van Bohemen
Prijs € 269.00 per weekend
Disciplines Acteren
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Almere

 

Inhoud

YOUR FILMCAREER STARTS HERE !

RJBSTUDIO is sinds 1996 gespecialiseerd in het geven van korte praktijkgerichte cursussen camera-acteren waarin een opstapje wordt geboden naar kansen op een carriere als TV-acteur
In die tijd hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en bestaat ons bestand van ex-cursisten uit veel mensen die momenteel als acteur of actrice aan het werk is.

Onze cursussen zijn voor elk niveau en voor iedereen toegankelijk.

De cursussen die wij aanbieden zijn:
Basiscursus camera acteren
Camera acteren voor gevorderden
scenestudie
Auditietraining
Soap-acteren
Presenteren

Daarnaast zijn wij er zeer trots op om in Nederland de ACTORSSTUDIO te mogen presenteren. Een professionele acteertraining, verdeeld over een aantal maanden, die aspirant-acteurs niet alleen trainen in acteren maar hen ook voorbereiden op de zakelijke kanten van het acteursvak. De ACTORSSTUDIO is in de gehele wereld een begrip; grote namen als Marlon Brando, Al pacino, Robert de Niro hebben daar les gehad.
Meer informatie staat op www.actorsstudio.nl

RJB STUDIO belooft u niets, maar staat w?garant voor goede, professionele en praktijkgerichte cursussen die een doorbraak kunnen betekenen in wat er bij u mogelijk is!.

Doordat oprichter en directeur Joost Buitenweg zelf beschikt over een ruime hoeveelheid acteerervaring in binnen en buitenland ?bevoegd is om lessen te geven, was de eerste stap al snel gezet.
Voor zijn acteerwerkzaamheden is hij meermaals genomineerd en onderscheiden.
De acteerervaringen van Joost, in Nederlandse, Engelse, Amerikaanse, Belgische en Duitse producties, zijn in samenwerking met dramaturgen, regisseurs en castingbureaus omgezet in een theorie die het mogelijk maakt om snel de beginselen van het acteren onder de knie te krijgen.

Alle cursussen vinden plaats in het weekend.
Wij pretenderen niet dat wij mensen in een weekend ineens goed kunnen laten acteren, maar wij pretenderen wel dat wij onze cursisten in dat weekend kennis kunnen laten maken met hun e?n mogelijkheden en onmogelijkheden voor wat betreft het acteren voor de camera ?dat wij ze aandachtspunten kunnen meegeven die zij dan in de praktijk kunnen aanpakken.

De cursussen worden altijd gegeven door professionele mensen en is in alle facetten er op gericht je te ondersteunen in jouw acteerpraktijk. Zo geven wij je een persoonlijke DVD en een evaluatie mee en besteden wij niet alleen aandacht aan het acteren, maar ook aan het doen van audities, enzovoort.

Onze cursussen worden gegeven door een regisseur en een cameraman in kleine groepjes van ongeveer acht cursisten. Al onze mensen geven les volgens de Stanislavski methode ('The Method') Deze methode wordt in Amerika al jaren toegepast dor alle grote namen uit de filmwereld en is er op gericht zo realistisch mogelijk te leren acteren.

De eerstvolgende cursussen waarvoor je jezelf zou kunnen opgeven zijn te vinden op onze internetsite www.rjbstudio.nl

De dagen beginnen om 09.30 uur en zullen eindigen rond 17.00 uur

De cursussen worden gegeven in onze studio in Almere. Al onze locaties zijn zowel met openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De kosten bedragen 269,- dit is inclusief:

les van een professionele regisseur, een cameraman en assistent,
het complete lesmateriaal,
eigen DVD,
professionele beoordeling,
RJBStudioboekje,
BTW,
veel plezier,
en nog veel meer

Tevens kunnen wij ook hulp, advies en begeleiding bieden aan mensen die na onze cursus graag verder willen met het acteren.

De leeftijdsgrens die wij hanteren is vanaf 16 jaar.

Naast onze cursussen hebben wij een samenwerkingsverband met een acteerschool in Hollywood L.A. en krijgt iedere cursist van ons een jaar lang een abonnement op castingnieuws.nl en blijft zo het gehele jaar op de hoogte van audities en de laatste nieuwtjes.

Voor meer informatie kun je bellen met 036 535 47 96 of kijken op www.rjbstudio.nl
RJBSTUDIO

Contactgegevens

Postbus 1504
1300 BM Almere