Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Auditie: Cabaretschool

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent nnb
Prijs € 333.00 per tarief 1
Disciplines Acteren, Presenteren
Niveaus Beginnend
Lokatie Rotterdam

 

Inhoud

Auditie Cabaretschool

Maandag 29 oktober 2007 | 19.00 uur
Calandstraat 7
3016 CA, Rotterdam


Op de Cabaretschool leer je in twee jaar alles over cabaret: humor, timing, lef, eigenheid enz. Aan cabaret doen betekent je eigen verhaal kwijt kunnen op een grappige, ontroerende of schokkende manier. Je schrijft zelf teksten en komt er achter hoe je deze zo goed of grappig mogelijk maakt.

Zet in je agenda: informatiebijeenkomst over de Cabaretschool op maandag 15 oktober 2007 om 19.30 uur op de Calandstraat 7. De auditie voor de Cabaretschool is op maandag 29 oktober 2007. Kijk bij nieuws voor het auditieformulier. Wordt je niet aangenomen bij de Cabaretschool dan adviseren we je een basiscursus toneelspelen te volgen om meer ervaring op te doen.

BASISJAAR
In het basisjaar maak je kennis met verschillende vormen van cabaret. Je leert liedjes schrijven, teksten maken, spelen en zingen. Verder leer je ontdekken waar je het over wilt hebben, hoe je eigen materiaal gebruikt en hoe je op het podium moet staan. Het eerste jaar wordt afgesloten met een presentatie op maandag 21 april 2008. Om mee te kunnen doen moet je auditie doen.

PRODUCTIEJAAR
Als je het in het basisjaar een beetje goed doet, stroom je door naar het tweede jaar. In dit productiejaar werk je aan een kort programma dat je uiteindelijk gaat presenteren op maandag 21 april 2008. Daarna ligt de cabaretwereld voor je open. Het productiejaar is ook geschikt voor leerlingen die al aan cabaret gedaan hebben. Om mee te kunnen doen moet je auditie doen.

Contactgegevens

SKVR
Calandstraat 7
3016 CA
Rotterdam

010 - 436 13 66
theater@skvr.nl