Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Klassieke & Lichte Zang

Type privé-/ groepsles
Vervaldatum 0-0-0000
Docent N. Hilverink
Prijs 30,000 per proefles
Disciplines Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Breda

 

Inhoud

Zangles in Breda van zangpedagoge

Als je zingt, is je lichaam met je hele hebben en houden je instrument. Dat maakt het tevens lekker tenminste.. als je weet hoe het dient te werken om je stem optimaal te benutten. Dat is te leren door iedereen. In mijn lessen komen de volgende ingredienten bij aan bod: Houding, adem(steun),fysiologie,vocalen medeklinkers, dictie, intepretatie, spanning, ontspanning, uitspraak, presentatie, zingen met begeleiding, lesklassen, video opnames, schaamte en daar voorbij. Naast liefde voor zingen heb je niet zoveel nodig. Ik spreek altijd eerst een proefles af om te zien of we samen kunnen werken aan wat je wenst te leren/verbeteren/veranderen. Kosten voor een proefles 20 euro per uur.
Zanglessen ieder of om de week (bespreekbaar). een uur of drie kwartier. Alleen of in een groep. Voor informatie aangaande prijzen, tijden, dagen, of voor het afspreken van ee proefles kun je een mailtje sturen of bellen naar 06 18499379
Natasja Hilverink Mezzo-sopraan Studeerde klassieke zang, studeerde bij M. Acda en C. Watkinson.Volgde masterclassn bij diverse grootheden. Tijdens diverse stages werd zij toen reeds getipt in Dresden aan de Hohe schule fur Musik. Daarom werd zij uitgenodigd te komen zingen in de staatsoper te Dresden. Natasja wordt tijdens haar studie een talent genoemd aan het klassieke firmament door Prof. Jacob Stampli en volgde op uitnodiging zanglessen in Zumikon bij Elisabeth Schwartzkopf. Voorts volgt ze lessen van Catherine Sadolin en zal dit voorlopig blijven doen om een up to date lestechniek te kunnen garanderen voor alle genre's... om door te kunnen geven aan haar leerlingen.
Steekwoorden zijn hierbij; gezond zingen als voorwaarde met behulp van heldere aanwijzingen voor direct resultaat.
www.zanglesbreda.nl
zanglesbreda@hotmail.com

Contactgegevens

email of telefonisch
06-18499379
www.zanglesbreda.nl
zanglesbreda@hotmail.com