Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

ZODIAC de musical: Multitalent Samir Hassan in de hoofdrol van jonge boogschutterVandaag bij de start van de - coronaproof - repetities en het traditioneel aansnijden van de taart is de gehele cast van ZODIAC de musical bekendgemaakt. Onze producent Peet Nieuwenhuijsen is verheugd het multitalent Samir Hassan in de hoofdrol van Bo, de jonge Boogschutter, te kunnen verwelkomen. Samir studeerde vier jaar geleden af en is sindsdien een veelgevraagd acteur. Eerder zijn al René van Kooten, Dominique de Bont, Dennis Willekens, Hilke Bierman en Marcel Visscher bekendgemaakt. Kom deze unieke musical vanaf mei in De Koepel van Breda bewonderen.

De complete cast
De andere acteurs en actrices die gaan schitteren in ZODIAC de musical zijn Robin van den Heuvel, Sofia Ferri, Melle Berendse, Roman Brasser, Marie Körbl, Iris Bakker en Nino Ruiter. In het ensemble spelen Calvin Kromheer, Alexander Boone, Laurie van Iersel, Nina Kraak, Melissa Lodder, Max Hameeteman, Lisa Schol en Nicole van Beest. Samir Hassan, die eerder te zien was in televisieseries, films en theaterproducties als Fataal en De brief voor de koning, verheugt zich op de voorstelling. 'In het verhaal van ZODIAC de musical wordt mijn personage de Boogschutter naar de aarde gestuurd om de vier elementen, aarde, water, lucht en vuur, terug te halen. Maar dan ontmoet hij de mooie Evi, de dochter van de secretaris-generaal. Ik vind het een bijzonder verhaal, omdat het zo ontzettend bij deze tijd past. Hoe gaan we eigenlijk met onze planeet én met elkaar om? Toepasselijker kan bijna niet.' Kom hier alles over de gehele cast te weten.

Kaartverkoop
Ook achter de schermen werken grote namen uit de musicalwereld mee. Dick van den Heuvel schreef het script, William Spaaij is de regisseur en Stanley Burleson neemt de choreografie voor zijn rekening. Gezien de huidige omstandigheden is de premičre een maand uitgesteld en zijn enkel de maanden mei en juni in de verkoop gegaan. Maar ondanks de omstandigheden is de geweldige start van de kaartverkoop veelbelovend. Er worden vier indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge ruimte gebouwd, ieder met eigen ingang en horeca- en toiletvoorzieningen. Door in het verkoopproces gebruik te maken van een social distancing tool is er steeds sprake van ruime afstand tussen de bezoekers. Daarnaast geldt er een coulant ticketingbeleid. Benieuwd wat dit inhoudt? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.
Terug...