Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Soldaat van Oranje - De Musical speelt weer!
Na bijna zes maanden - sinds 11 maart -  speelde Soldaat van Oranje - De Musical vanmiddag de eerste voorstelling.  

In de TheaterHangaar in Katwijk waren vandaag ongeveer 300 bezoekers aanwezig bij de 2.873e voorstelling. Dit is een nieuw begin met hopelijk snel zicht op versoepelingen om de productie weer rendabel te maken. Voorheen was de theaterzaal steevast uitverkocht met 1.100 bezoekers. Nu zijn er om en om hele rijen stoelen uit de zaal verwijderd en blijven er altijd twee stoelen leeg tussen huishoudens. Alle hygiŽne- en 1,5 meter afstand-maatregelen zijn te vinden op http://soldaatvanoranje.nl/heropening.

"De voorstelling voelt eigenlijk nog intiemer dan voorheen en door de extra ruimte in de foyer en in het voorgebouw heeft het publiek alle ruimte om veilig te bewegen en te zitten. Alle plaatsen hebben enorm vrij zicht, waardoor het heel exclusief voelt. Ook achter de schermen verloopt alles zoals we gehoopt hadden en bovendien is iedereen heel gelukkig dat we onze voorstelling weer aan publiek mogen en kunnen laten zien", volgens producent Fred Boot. 

De voorstelling is nu te zien t/m februari.

Veel voucherhouders van rang 1 tickets hebben hun vouchers reeds verzilverd. Daarom zijn t/m januari vooral nog rang 2 en 3 tickets beschikbaar, daarna zijn tickets in alle rangen beschikbaar.

Ticketinformatie: http://soldaatvanoranje.nl/tickets
Terug...