Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

William Spaaij terug op de planken met rol in musical Lazarus




Nadat William Spaaij vorig jaar een podiumstop inlaste, keert hij deze maand weer terug op de bühne!
Vanaf eind januari speelt hij de rol van slechterik Valentine in de musical Lazarus. Hij zal de rol gaan delen met acteur Pieter Embrechts.

Via Instagram laat William weten: "Ik vind het een eer om mijn kwaliteiten verder te mogen ontwikkelen in de geniale regie van Ivo van Hove en uiteraard te mogen werken met het onbeschrijfbare, briljante materiaal van David Bowie". Spaaij staat, zoals hij zelf zegt, te 'stuiteren' om weer het toneel op te gaan en dan vooral met deze voorstelling in het DeLaMar theater in Amsterdam. "De voorstelling is een indrukwekkende ode aan het lijden van de mens en om daar dan doorheen te breken door los te komen van je grootste demonen. Niet door je te verzetten deze grote 'monsters', maar door ze juist te omarmen en ze lief te hebben". 

Verhaal
De musical Lazarus draait om David Bowies alter ego Thomas Newton, die ons kennis laat maken met zijn leven, dromen en obsessies - uiteraard doorspekt met pareltjes uit het rijke oeuvre van Bowie. De musical kwam een maand voor zijn dood uit. 

Lazarus is t/m 5 april te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam en gaat daarna op een korte tournee langs theaters in Heerlen, Groningen en Rotterdam.
Meer info en tickets: http://www.bowielazarus.nl
Terug...