Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Eigentijds royaltyprogramma 'Hart van Oranje' met Sandra Schuurhof bij SBS6
Hoe hoort het eigenlijk aan het hof, wie zijn de meest begeerde vrijgezelle royals en is de mediacode nog wel van deze tijd? In het nieuwe SBS6-programma Hart van Oranje duikt Sandra in het boeiende leven van de Oranjes en hun koninklijke vrienden en collega’s. Sandra reist met de Oranjes de wereld over en spreekt het koningspaar en de familieleden op het paleis, bij staatsbezoeken en officiële werkbezoeken. Ook de internationale royalty – met name in Engeland – wordt belicht. Hart van Oranje is vanaf half januari wekelijks te zien bij SBS6.

Met het laatste- en opmerkelijkste royalty nieuws en actuele reportages neemt Hart van Oranje de kijker mee achter de voor het publiek gesloten paleisdeuren. Hart van Oranje onthult de guilty pleasures van de Oranjes en laat zien waar Máxima shopt en koffiedrinkt in het Haagse. Maar ook: hoe gaat 2020 eruit zien voor de Britse koninklijke familie? En waar verblijven prins Harry, Meghan en Archie in Nederland tijdens hun bezoek in mei 2020? Ook spreekt Sandra met BN’ers over hun Oranje ervaringen. En hoe hoort het eigenlijk in koninklijke kringen? Mag je bijvoorbeeld klinken met je glas? En wat trek je aan als je op het paleis wordt uitgenodigd?

Royalty watcher Sandra Schuurhof
Al bijna 20 jaar volgt presentatrice Sandra Schuurhof onze koninklijke familie en hun internationale collega’s. Sandra begint in 2001 als verslaggever met het volgen van het Koninklijk Huis bij RTL Nieuws. In 2012 maakt zij de overstap naar SBS6 waar Sandra voor Shownieuws en Hart van Nederland verslag doet van alle hoogte-en dieptepunten in het dagelijkse leven van het Koninklijke huis en gedurende bezoeken in binnen-en buitenland. Het huwelijk en de traan, de geboortes van de prinsesjes, de inhuldiging van koning Willem-Alexander, staatsbezoeken en de trouwerij van de Britse William en Kate: Sandra is er altijd bij.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf half januari om 21:30 uur
Terug...