Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Soldaat van Oranje - De Musical ontvangt 3 miljoenste bezoeker


 

Vandaag bereikte Soldaat van Oranje - De Musical een nieuwe mijlpaal. Acteurs Wivineke van Groningen (Koningin Wilhelmina), Cathalijne de Sonnaville (Hofdame Tessa) en producent Fred Boot verwelkomden vanmiddag de drie miljoenste bezoeker. 

"Ik ben enorm verrast dat ik de 3 miljoenste bezoeker ben, extra bijzonder is het dat we hier zijn voor de verjaardag van de oma van mijn vriendin. Ik heb heel veel zin om de voorstelling te zien," aldus de 3 miljoenste bezoeker Giomero Brand.

Afgelopen oktober vierde Soldaat van Oranje - De Musical nog zijn negenjarig bestaan. Sinds de première heeft de langstlopende voorstelling van Nederland het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden nu aan méér dan drie miljoen bezoekers mogen vertellen.

Kaarten voor voorstellingen t/m mei zijn verkrijgbaar via http://soldaatvanoranje.nl.V.l.n.r. op de foto: Cathalijne de Sonnaville, Wivineke van Groningen, Amber Straathof (vriendin Giomero Brand),
Giomero Brand (3 miljoenste bezoeker) en producent Fred Boot.

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Soldier of Orange - The Musical, een volledig Engelse productie, in de herfst van 2020 in première gaat.
 
Nederland - kaarten t/m mei zijn verkrijgbaar via http://soldaatvanoranje.nl of 0900-1324 (45cpm)

Engeland - info en inschrijving voorverkoop: http://soldaatvanoranje.nl/londen

 
Terug...