Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Zes ondernemende gezinnen gaan voor een buitenlandse droom in Wij Emigreren
Emigreren naar het buitenland om daar een onderneming op te starten en een nieuw leven op te bouwen. Veel mensen dromen ervan, maar enkelen wagen daadwerkelijk de stap om alles op te geven en voorgoed te verhuizen om bijvoorbeeld een camping op te zetten, een B&B te realiseren of een restaurant te runnen. De zes Nederlandse gezinnen in Wij Emigreren wagen zich aan dit dappere avontuur en verkassen naar hún droombestemming. Wij Emigreren is vanaf zaterdag 2 november om 21.30 uur te zien bij SBS6. 

Iedere aflevering staat een emigrerend stel of gezin centraal. Zij worden gevolgd tijdens hun voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van familie en vrienden en hun eerste stappen in het land van bestemming. De mensen in het programma krijgen helaas ook wel eens te maken met tegenslagen. Geldgebrek, taalbarrières en eenzaamheid passeren zo nu en dan de revue. Eén ding hebben alle ondernemers in Wij Emigreren gemeen: een bijzonder positieve ondernemersgeest en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

In de eerste aflevering verkopen Rens en Rachel van Hilst uit Amstelveen hun woning om vervolgens te emigreren naar het Italiaanse Loro Piceno. Het ondernemende stel wil daar een camping agriturismo beginnen – een boerencamping waar de eigenaren agrarische activiteiten combineren met onder andere het aanbieden van overnachtingen aan toeristen. Rens en Rachel nemen hun zonen Joep (11) en Siem (9) mee naar Italië en wagen zich aan een enorme uitdaging. De toekomstige camping moet namelijk nog helemaal opgebouwd worden. Er is dus flink werk aan de winkel. Het veelbelovende avontuur lijkt in duigen te vallen wanneer het terrein op de avond voor de opening wordt getroffen door een verwoestende windhoos. Hoe gaat de familie van Hilst om met deze tegenslag en weten zij het hoofd koel te houden?

Wij Emigreren wordt geproduceerd door Masmedia.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 2 november 21.30 – 22.30 uur.
Vanaf dinsdag 3 december 21.30 – 22.30 uur.

http://www.sbs6.nl/wijemigreren
Terug...