Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Amsterdam Dance Event op NPO 2 extra








Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober staan de avonden van NPO 2 extra in het teken van elektronische muziek en het Amsterdam Dance Event in het bijzonder. Met onder meer registraties van concerten van Underworld, Weval, Colin Benders en Hardwell en een documentaire over Jean Michel Jarre.

Op vrijdagavond 18 oktober zijn vanaf 21.50 uur achtereenvolgens de documentaire ‘De reis van Jean Michel Jarre’, het openingsconcert van ADE 2018 door Colin Benders & Metropole Orkest en een verslag van ADE 2018 te zien. Op zaterdagavond wordt de film ‘Drive’ (met een soundtrack van o.a. Kavinsky, College en Chromatics) uitgezonden, gevolgd door het concert dat Weval gaf op Lowlands 2019. Vervolgens zijn er tot diep in de nacht optredens te zien, waaronder het afscheidsconcert van Hardwell, samen met het Metropole Orkest (opgenomen op ADE 2018) en het optreden van Underworld onder het Rijksmuseum (ADE 2017).

Op vrijdagavond 25 oktober wordt er om 21.25 uur een verslag van het ADE 2019 uitgezonden, bestaande uit interviews, reportages en sfeerverslagen (NTR).

Op NPO 2 extra zie je non-stop documentaires, kunst & cultuur, literatuur, film, muziek, theater en dans. NPO 2 extra is te zien op kanaal 88 (KPN/XS4all/Telfort) of kanaal 222 (Ziggo) én voor iedereen online: http://www.npostart.nl
Terug...