Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Zevendelige backstage serie musical Anastasia bij Koffietijd

Koffietijd neemt de kijker mee op een weergaloze reis en volgt vanaf maandag 23 september zeven weken lang de cast van de nieuwe Broadway musical Anastasia. Presentator Patrick Martens is overal bij aanwezig om een unieke kijkje achter de schermen van Anastasia te bieden. Alle disciplines van de musical worden belicht. Koffietijd trapt de serie af met een uitgebreid verslag van de première van Anastasia op zondag 22 september in het AFAS Circustheater in Scheveningen. 

ANASTASIA
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is.

Anastasia is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Meer informatie: http://www.anastasia.nl.

Uitzending: Maandag 23 september, tussen 10:00 uur en 11:00 uur, is de eerste aflevering van ‘Backstage bij de musical Anastasia’ te zien bij Koffietijd. Vanaf vrijdag 5 oktober is de serie wekelijks op vrijdag te zien bij Koffietijd tussen 10:00 uur en 11:00 uur bij RTL 4. De laatste aflevering van ‘Backstage bij de musical Anastasia’ is te zien op vrijdag 8 november.
Terug...