Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Dans mee in de videoclip van de musical Pijnstillers
Ben jij tussen de 12 en 17 jaar en wil jij meedansen in de videoclip van de nieuwe jeugdvoorstelling Pijnstillers de musical? Meld je dan hier aan voor de opnamen die zullen plaatsvinden op zondag 22 september in Amsterdam. 

Verhaal
Pijnstillers is een musical naar het succesvolle boek van Carry Slee. Het boek Pijnstillers won in 1998 de Prijs van de Kinderjury en in 1999 de Prijs van de Jonge Jury. In 2014 werd het boek verfilmd. De voorstelling vertelt het verhaal van Casper en zijn moeder, die heel erg ziek is. Straks staat de tiener er helemaal alleen voor. Toch is hij vastbesloten om van die laatste maanden met zijn moeder een feest te maken. Sterven kun je alleen als je het leven durft te vieren. Dus is er de muziek waar zij van houdt, en dansen ze zolang zij dansen kan.

HOMEMADE PRODUCTIONS
Na Afblijven, Spijt, Razend en Fataal maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s, als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon, en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Pijnstillers gaat op 11 oktober in première in de Rijswijkse Schouwburg.
Meer info: http://www.homemadeproductions.nl/pijnstillers/
Terug...