Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Nieuwe 'Holland’s Next Top Model' breaks all the rulesOnder het thema Breaking The Rules gaat op maandag 2 september het nieuwe seizoen van 'Holland’s Next Top Model' van start bij Videoland en RTL 5. Dit jaar worden de grenzen opgezocht met een extra modellenhuis. De kandidaten worden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte zijn. Net wanneer ze denken dat de finale in zicht is, krijgt de competitie een twist en zullen de overblijvers van beide huizen de strijd met elkaar moeten aangaan. Naast deze flinke proef op ieders doorzettings- en incasseringsvermogen is dit seizoen met 16 afleveringen het langste seizoen tot nu toe. Anna Nooshin neemt ook dit seizoen weer de presentatie op zich. 

Bekijk hier de promo

Anna, Nigel, Kim en…
Dit seizoen ligt de jurering mede in handen van verschillende gastjuryleden uit de (internationale) mode- en entertainmentindustrie. Naast vaste juryleden Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra schuiven onder andere ontwerpster Nikki Plessen, zangeres Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers aan achter de jurytafel. 

HNTM x The Movement
De winnaar van 'Holland’s Next Top Model 2019' siert de cover van de ELLE en wint een contract bij modellenbureau The Movement. Eigenaar, en gastjurylid in HNTM, Robbie Baauw: “Met The Movement Models verbreden we het schoonheidsideaal in het high-fashion segment. We waren direct enthousiast over de samenwerking met HNTM om samen de traditionele standaard naar een inclusieve norm te brengen, waarin er ruimte is voor verschillende soorten schoonheid. We kijken er naar uit om de winnaar bij The Movement te verwelkomen!”

Als eerste bij Videoland 
De nieuwe afleveringen gaan dit seizoen wekelijks in première bij Videoland. Zo komen op maandag 2 september om 9.30 uur direct afleveringen 1 én 2 online te staan. Diezelfde avond is de eerste aflevering te zien bij RTL 5. Elke week loopt Videoland één aflevering voor op de tv-programmering.

Download hier het persmateriaal

'Holland’s Next Top Model 2019' vanaf maandag 2 september wekelijks om 9.30 uur bij Videoland en elke maandagavond om 20.30 uur bij RTL 5
 
Terug...