Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Flirty Dancing: Liefde op de eerste Dans
Foto: Talpa tvVanaf zondag 8 september matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. In het ultieme feel good programma Flirty Dancing krijgen de singles Ė los van elkaar Ė een choreografie aangeleerd. Op een unieke locatie ontmoeten ze elkaar voor het eerst: op de dansvloer! Als in een film dansen ze samen, zonder een woord te wisselen. Maar slaat de vonk over? Flirty Dancing is iedere zondag om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Flirty Dancing is een format dat afkomstig is uit Engeland en heeft de sfeer van een romantische comedy vol prachtige decors en swingende muziek. De deelnemende singles zijn op zoek naar de liefde van hun leven. Het zijn geen professionele dansers, maar ze weten zich goed staande te houden op de dansvloer. Beide singles krijgen in het programma vier dagen de tijd om hun eigen deel van de choreografie te leren, die ze voor het eerst met elkaar dansen tijdens een bijzondere blind date.

Elke dans vindt plaats op een unieke locatie in Nederland. Van de romantische vuurtoren op het strand van Texel en de prachtige Broerekerk in Bolsward tot een verlaten Rijksmuseum in Amsterdam. Tijdens de dans is de spanning en intensiteit tussen de twee singles voelbaar. Na afloop van iedere dans geven ze apart van elkaar antwoord op de grote vraag of ze elkaar nog eens willen zien. Staan beide singles open voor een vervolgdate, waarin ze elkaar voor het eerst kunnen spreken?

Waar Wendy van Dijk de presentatie op zich neemt, verzorgt Juvat Westendorp de choreografieŽn. Deze choreografieŽn zijn speciaal voor Flirty Dancing gecreŽerd en sluiten naadloos aan op de verschillende locaties ťn persoonlijkheden van de singles. Van stoere hiphop en breakdance tot passionele latin en stijldans. In Flirty Dancing wordt alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke date van te maken, maar is het liefde op de eerste dans?

Uitzending: Flirty Dancing is iedere zondag om 21.30 uur te zien, na Postcode Loterij Miljoenenjacht bij SBS6.

http://www.sbs6.nl/flirtydancing
Terug...