Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Oer-Hollandse gezelligheid in spelletjesprogramma Beat the Box








Op maandag 8 juli introduceert SBS6 het programma Beat The Box waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen strijden om de individuele winst. In Beat The Box zien we hoe deze teams aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle denkbare gebieden getest evenals hun vindingrijkheid bij het uitvoeren van acht vragen en opdrachten. De kijker geniet iedere aflevering volop van de oer-Hollandse gezelligheid en de dynamiek aan de verschillende speeltafels.

Het deelnemersveld van Beat The Box is gevarieerd en afkomstig uit alle geledingen van de Nederlandse samenleving. Twee dingen hebben alle spelers gemeen: ze hebben een goede band met elkaar en ze zijn dól op gezelschapsspelletjes. Bij het uitvoeren van hun opdrachten in Beat The Box werpen de spelmaatjes al hun kennis, ervaring en behendigheden in de strijd om van elkaar te kunnen winnen. De kijker leeft van het begin tot het eind van het programma intens mee met de maatjes aan de keukentafels én met hun ups & downs gedurende het spel.

In iedere aflevering van Beat The Box volgen camera’s de vier teams in de verschillende huiskamers. De teams spelen niet tegen elkaar, maar krijgen wel dezelfde opdrachten. De camera’s tonen wisselend de verrichtingen van de teams tijdens alle spelronden. De kijker ziet dus hoe één en dezelfde vraag of opdracht een hele reeks hilarische reacties tot gevolg heeft. Beat The Box is mede hierdoor een afwisselend, lichtvoetig programma met een vlot tempo en een verrassende dynamiek. Het programma staat garant voor een klein uur volop genieten van een even fanatieke als vriendschappelijke strijd vol ongecompliceerde gezelligheid.

Beat The Box is ontwikkeld door EndemolShine Duitsland. De Nederlandse versie wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

Uitzending: vanaf maandag 8 juli om 21.30 uur bij SBS6.

http://www.sbs6.nl/beatthebox
Terug...