Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Birgit Schuurman reikt eerste editie Lipton Terrasgids uit
Birgit Schuurman presenteerde vandaag op spectaculaire wijze de allereerste editie van de Lipton Terrasgids. Op een waterscooter kwam ze aan bij het terras van Waterkant in Amsterdam, waar ze het allereerste exemplaar van de gids uitreikte aan de trotse eigenaar. Hierna reisde ze door naar Breda, Rotterdam en Scheveningen om ook hier terraseigenaars te verrassen met hun vermelding als hotspot in de gids. In de Terrasgids zijn meer dan 200 bijzondere terrassen door heel Nederland te vinden waar  je met je vrienden van een zomers drankje kan genieten. De Lipton terrasgids is vanaf 17 juni gratis verkrijgbaar bij 500 supermarkten van Lipton Ice Tea-producten. 

Birgit Schuurman vond het een eer om de eerste Lipton Terrasgids uit te reiken. “Je scheurt niet iedere dag met een waterscooter over de Amsterdamse grachten. Dat was zo gaaf om te doen!” Ze is ook erg enthousiast over de gids: “Mijn vrienden en ik zijn ‘s zomers altijd op zoek naar leuke nieuwe terrasjes. De Lipton Terrasgids komt mij dus goed van pas!”

In de Terrasgids worden meer dan 200 zomerse hotspots uitgelicht, verspreid over heel Nederland, ieder met een mooie foto van het terras en een kenmerkende tip voor de bezoeker. Daarnaast zijn er in de gids mocktailrecepten te vinden, een festivaloverzicht en leuke artikelen, inclusief een interview met Selwyn Senatori over de nieuwste limited edition Lipton Ice Tea glazen. Lipton Ice Tea is al jaren de nummer 1 terrasdrank van Nederland. Het uitbrengen van de Terrasgids is voor het merk daarom een logische stap. Naast verspreiding via de supermarkt, zal de gids ook worden verspreid via &C magazine (editie 7) en Entree magazine (editie 06). Daarnaast is de terrasgids ook online te raadplegen via http://www.lipton.nl/terras.
Terug...