Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Tussenstand derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019







In de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2019 bepaal jij welke tv-programma’s er dit kwartaal het leukst en het best waren. Dit is de tussenstand. Zit jouw favoriet er niet tussen? Stem dan snel op http://www.televizier.nl/ring, je hebt nog een week om het tij te keren!

Echte mensen
In de voorlopige top 10 valt op dat programma’s waarin gewone mensen centraal staan goed scoren. We zien bijvoorbeeld dat Chantal komt werken, Ellie op patrouille, Urk! en Topdokters genoeg stemmen haalden om in de tussenstand te belanden. Maar ook de nieuwe NPO-dramaserie Oogappels is niet onopgemerkt gebleven bij de kijker. De tussenstand in alfabetische volgorde:

Chantal komt werken (RTL4)
De luizenmoeder (AVROTROS)
Dream school (NTR)
Ellie op patrouille (AVROTROS)
Even tot hier (BNNVARA)
Jinek (KRO-NCRV)
Oogappels (BNNVARA)
Project Rembrandt (NTR)
Topdokters (RTL4)
Urk! (SBS6)

Net als na de eerste twee stemrondes, gaan er ook na afloop van de derde stemronde slechts vijf programma’s door naar de uiteindelijke Nominatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Welke vijf dat zijn, is duidelijk als de online stembus sluit. Stemmen kan nog 29 mei 10.00 uur via www.televizier.nl/ring.  

Stem nu, klik hier!

De Gouden Televizier-Ring
Let op: programma’s die nu niet genoeg stemmen krijgen, maken geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring 2019. Wil je dat jouw lievelingsprogramma er straks met die Ring vandoor gaat? Wacht dan niet langer en breng je stem vandaag nog uit! In totaal kiest het publiek twintig programma’s in vier voorrondes. Daarna geeft de redactie van Televizier vijf wildcards weg, zodat er in totaal 25 kanshebbers strijden om die felbegeerde Ring.
Terug...