Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Birgit Schuurman presenteert op spectaculaire wijze Lipton Terrasgids





 

Op 28 mei zal Birgit Schuurman de allereerste editie van de Lipton Terrasgids presenteren. De actrice zal het eerste exemplaar van de gids op spectaculaire wijze overhandigen aan de Amsterdamse terraseigenaar van de Waterkant. Hierna reist Birgit het land door om de Terrasgids op verschillende plekken in Nederland uit te reiken. In de gids zijn ruim 200 Nederlandse hotspots te vinden waar men in zomerse sferen kan genieten van een heerlijke Lipton Ice Tea. De terrasgids is vanaf 28 mei gratis verkrijgbaar bij 500 supermarkten door heel Nederland, bij aankoop van 2 Lipton Ice Tea-producten.

Birgit Schuurman zal het allereerste exemplaar van de Terrasgids uitreiken aan een van de vele horecaondernemers in Nederland die Lipton Ice Tea schenken. En aan dat moment kan niet zomaar voorbij worden gegaan. “Helaas mag ik nog niet vertellen wat ik precies ga doen, maar een feestje wordt het zeker,” aldus Birgit. “We hopen natuurlijk op een stralende zon, maar de sfeer wordt hoe dan ook lekker zomers!”

In de Terrasgids worden meer dan 200 zomerse hotspots uitgelicht, verspreid over heel Nederland, ieder met een mooie foto van het terras en een kenmerkende tip voor de bezoeker. Daarnaast zijn er in de gids mocktailrecepten te vinden, een festivaloverzicht en leuke artikelen, inclusief een interview met Selwyn Senatori over de nieuwste limited edition Lipton Ice Tea glazen. Lipton Ice Tea is al jaren de nummer 1 terrasdrank van Nederland. Het uitbrengen van de Terrasgids is voor het merk daarom een logische stap. Naast verspreiding via de supermarkt, zal de gids ook worden verspreid via &C magazine (editie 7) en Entree magazine (Editie 06). Daarnaast is de terrasgids ook online te raadplegen via http://www.lipton.nl/terras.
Terug...