Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Anouk Maas vervangt Pia Douwes in Best of Broadway
Wegens fysieke problemen zal Pia Douwes, tot haar grote teleurstelling, haar plek in Best of Broadway moeten teruggeven.

Anouk Maas zal haar vervangen totdat Pia zich op een later moment weer bij de concertproductie zal voegen.

Pia alsmede producent Jaco Kaasschieter laten weten dat het onder meer te maken heeft met het overlijden van haar vader. "Hierdoor kan ik even niet de kwaliteit leveren die men van mij gewend is", aldus Pia. De producent en organisatie zijn heel blij met Anouk en het feit dat zij op korte termijn deze productie zich eigen maakt.

Anouk Maas
Anouk Maas is zeker geen onbekende in de musicalwereld. Ze speelde veel hoofdrollen in musicals als Annie, Fame, The Sound of Music, Hairspray, Flashdance, Beauty & The Beast en Hair. De afgelopen twee jaar is ze dagelijks op tv te zien in de serie Goede Tijden Slechte Tijden.

Best of Broadway
Tijdens de concertshow Best of Broadway nemen Willemijn Verkaik, Freek Bartels, Stanley Burleson, Tessa Sunniva van Tol en Anouk Maas - (Pia Douwes), u, samen met hun liveband, mee op een unieke reis langs de mooiste shows van New York. Hits uit de (inter)nationale carrières van de sterren zullen uiteraard tijdens het concert niet ontbreken. Maar naast de beroemde klassiekers uit shows als Phantom of the Opera, Chicago, Les Miserables, Cabaret en Wicked, zijn ook songs uit nieuwe hitmusicals en off-broadway producties onderdeel van dit exclusieve musicalprogramma.

Best of Broadway is in mei en juni in tien verschillende Nederlandse theaters te zien en gaat op 20 mei in premiere in koninklijk theater Carré in Amsterdam.  Meer informatie op: http://www.shows-events.nl/best-of-broadway/
Terug...