Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Lisa Wade presenteert nieuwe boerderijboeken van Katja Schuurman
Deel 3 & 4 toegevoegd aan reeks Daan en Charlie in samenwerking met Campina







Vandaag werden op de Meentboerderij in Hilversum twee nieuwe delen van de Campina boerderijboeken gepresenteerd door schrijfster Katja Schuurman en OERRR-ambassadrice Lisa Wade. Na het succes van de boekjes in 2018 is Katja Schuurman opnieuw in de pen geklommen om, in samenwerking met kinderboekenschrijfster Mathilde Stein, verhalen te schrijven over Daan en Charlie die allerlei avonturen beleven op de boerderij. De voorleesboeken De Ding-Dong Dieren en De Koeiencamping zijn van 1 tot en met 14 mei exclusief bij Jumbo Supermarkten verkrijgbaar.
 
Zowel Katja Schuurman als Lisa Wade, ambassadeur van OERRR, zijn gek op het buitenleven en vinden buitenspelen voor kinderen erg belangrijk. Lisa: ‘Het is zo belangrijk dat kinderen de natuur spelenderwijs ontdekken. Ik denk dat de boerderijboeken hier zeker aan bijdragen!’ Katja Schuurman voelt zich vereerd dat ze wederom gevraagd is om voor Campina twee boerderij voorleesboeken te schrijven. Katja: ‘Ik vind het geweldig dat ik vandaag, na het enorme succes van vorig jaar, weer twee nieuwe boekjes mag presenteren. Ik hoop dat kinderen hiermee weer meer leren over het boerderijleven, maar ook dat ze nieuwsgieriger worden en de avonturen zélf willen gaan beleven.’

Met de reeks boerderijboeken, waarin Daan en Charlie de hoofdrol spelen, wil Campina kinderen op een leuke en speelse wijze meer leren over het boerderijleven en de herkomst van ons voedsel. Marieke Rentmeester, Brand director Campina, geeft aan dat kinderen vaak niet meer weten waar de producten die ze dagelijks eten en drinken vandaan komen of dat ze geen idee hebben van hoe het leven op de boerderij eraan toe gaat. Om kinderen dit te leren, brengt Campina niet alleen de boerderijboeken uit, maar organiseert het bedrijf ook dit jaar weer de Campina Open Boerderijdagen op 31 mei en 10 juni. Op deze dagen nodigt het bedrijf alle gezinnen in Nederland uit om een kijkje te komen nemen op de boerderij, zodat jong en oud kan ontdekken waar zuivel vandaan komt. 
Terug...