Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

50e Zonnebloemloterij van start
Vandaag gaat voor de 50e keer de Zonnebloemloterij van start. Kersverse Zonnebloem Ambassadeur Frans Duijts ontving uit handen van directeur van de Zonnebloem Marc Damen het allereerste Zonnebloemlot. Vanwege het jubileum is het prijzenpakket extra spannend. Op maandag 7 oktober vindt de trekking plaats.

Frans Duijts: “Het is voor de 50e keer dat de Zonnebloemloten verkocht mogen worden. Het zijn er anderhalf miljoen! Dat is een behoorlijke opbrengst waarmee we weer heel veel leuke dingen kunnen doen voor mensen met een lichamelijke beperking. Ik hoop dat er veel loten verkocht zullen worden.”

Prijzenpakket
Dit jubileum jaar is de hoofdprijs 15.000 euro en zijn er bovendien 5 extra jubileumprijzen te winnen, waaronder een prachtige auto en een lekker weekendje weg bij Landal Greenparks. Andere mooie prijzen, zoals een iPad, een saunaverwendag bij Thermen of een vakantie op Ameland van Qurios maken deel uit van het prijzenpakket. Ook zijn er gezellige dagjes naar Ouwehands Dierenpark en Madurodam te winnen.

“Mijn vrouw en ik kopen natuurlijk ook loten en mocht er een prijs op een van onze loten vallen dan doneren we de prijs aan de Zonnebloem”, aldus Duijts.

Trekking
De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 7 oktober 2019. In de prijzenpot zitten meer dan 5.000 prijzen. Zonnebloemloten kosten twee euro per stuk. Belangstellenden kunnen die tot 27 september ook bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij. Hier is ook meer informatie te vinden over het prijzenpakket.

Er kan zoveel meer dan je denkt
De Zonnebloem verrijkt al 70 jaar het leven van mensen met een lichamelijke beperking. Dat doet de vrijwilligersorganisatie met huisbezoeken, dagjes uit en aangepaste vakanties. Met 1.100 lokale afdelingen is de Zonnebloem actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad in Nederland. Als kennispartner in toegankelijkheid werkt de Zonnebloem aan het toegankelijker maken van vrijetijdslocaties. Ook heeft de Zonnebloem rolstoelhuurauto’s, verdeeld over Nederland. De Zonnebloem zegt niet voor niets: “Er kan zoveel meer dan je denkt.”

 
Terug...