Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*

Philippe Geubels een wandelende medische encyclopedie in ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’
Op donderdag 24 januari om 21.30 uur is de eerste aflevering van de nieuwe televisiequiz ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’ te zien bij RTL 4. Onder leiding van de Vlaamse comedian Philippe Geubels nemen twee teams het tegen elkaar op en behandelen de vier panelleden uiteenlopende gezondheidsvragen, van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten. De panelleden proberen de vragen correct te beantwoorden al is een gezonde dosis humor nooit ver weg, want lachen is tenslotte gezond. En als niemand het nog zeker weet, dan kunnen ze altijd de ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? En ja, dat blijkt ook het geval te zijn. De quiz wordt in samenwerking met de VRT gemaakt en is straks te zien op zowel RTL 4 als de Vlaamse zender Eén.

Philippe kan zijn hobby eindelijk ten tonele voeren, aangezien de Vlaamse koning van de comedy veel meer in huis heeft dan alleen het talent om mensen te laten lachen. Terwijl sommige mensen in hun vrije tijd boeken lezen, leest Philippe bijsluiters van medicijnen. En terwijl de meeste mensen het internet afstruinen naar de goedkoopste vakanties, struint hij het internet af op zoek naar verschillende soorten ziektes, aandoeningen en gezondheidskwaaltjes. Dat levert interessante, maar vooral ook grappige weetjes op over het belangrijkste onderwerp ter wereld: onze gezondheid.

Per aflevering nemen vier wisselende panelleden deel aan ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’. Zo doen onder anderen Jeroen van Koningsbrugge, Martijn Koning, Tijl Beckand, Olcay Gulsen, Kaj Gorgels, Jörgen Raymann, Nienke Plas, Ruben Nicolai, Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Victoria Koblenko en Rico Verhoeven mee aan de televisiequiz. Uiteraard worden er ook enkele leuke Belgische gasten uitgenodigd uit Philippe zijn bonte entourage.

‘Is Er Een Dokter In De Zaal' wordt geproduceerd door PnP Media. Het programma is vanaf 24 januari elke donderdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.
Terug...