Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Vooropleiding dans Studio26

Type opleiding
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Diversen
Prijs
Disciplines Dans
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Semi-gevorderd
Lokatie Arnhem

 

Inhoud

Is dans jouw passie en wil je je zo goed mogelijk ontwikkelen als danser en je danstechniek verbeteren? Of je voorbereiden op een vervolgopleiding op een mbo- of hbo-dansopleiding? Geef je dan op voor de auditie van de vooropleiding dans.

***VOOR WIE?***
De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen van 10-18 jaar. Je kunt dit programma volgen als je gek bent van dans, voldoende talent hebt en je je graag wilt verdiepen in de techniekvakken. Voor leerlingen die nog een stapje verder willen en wellicht zelfs al nadenken over een professionele mbo- of hbo-vervolgopleiding, is het programma een goede voorbereiding op de audities van de vakopleidingen.

***PROGRAMMA***
Op de vooropleiding dans krijg je les in niveaugroepen. Je krijgt lessen in ballet, modern, jazz en diverse commerciŽle en urban dansstijlen. De lessen worden gegeven op vrijdagavond. Daarnaast worden er regelmatig workshops van gastdocenten ingeroosterd op zaterdag en zondag. Alle lessen worden gegeven door professionele vakdocenten van o.a. Introdans, bekende urban dansers of docenten uit de musical- en entertainmentwereld.

***AUDITIE***
De auditie voor het volgende schooljaar wordt gehouden in het voorjaar. Tussentijds instromen is mogelijk. Houd de website in de gaten voor de actuele informatie rondom audities.

Contactgegevens

https://www.studio26.nl

026 - 3830422