Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Paul van Vliet Academie

Type opleiding
Vervaldatum 0-0-0000
Docent kleinkunst, cabaret en entertainment
Prijs
Disciplines Acteren, Dans, Presenteren, Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Den Haag

 

Inhoud

De Paul van Vliet Academie heeft als doelstelling “belangstellenden de mogelijkheid te bieden tot bewustwording, het verkrijgen van zelfkennis en inzicht, teneinde zich te ontwik- kelen tot cabaretier/kleinkunstenaar en entertainer of aanverwante functies binnen het theatervak.”
Tja, zo staat dat in onze statuten. Daarmee willen wij zeggen dat wij iemand die denkt talent te hebben om cabaretier/kleinkunstenaar te worden graag ontmoeten. Bij ons krijgt hij of zij meteen de kans om het vak op het hoogste professionele niveau te leren, van mensen die hun sporen al dik verdiend hebben. Er zijn geen ingewikkelde toelatingseisen zoals op andere soortgelijke academies; daar geloven wij niet in. Wie echt graag wil is bij ons direct van harte welkom in het eerste jaar.
Cabaret is, net als elke andere discipline in het theater, topsport. Zonder echt talent en absolute toewijding daaraan houd je het niet vol, weet dus wat je kiest. Maar sluimert het talent in je en ga je het ontwikkelen dan heb je naast een geweldig vak ook een manier van leven gevonden waarin vrijheid van denken en handelen een grote rol spelen. Een leven waarin de creativiteit vrij stroomt, en je zelfs van elke tegenslag kunst kunt maken of, zoals Meryl Streep laatst zei in haar Golden Globes speech: “Take your broken heart, and make it into art’.
Dus, denk je talent te hebben om een publiek te laten lachen of om het te ontroeren met je zelfgemaakte repertoire, meld je dan aan voor het nieuwe studiejaar via onze website www.paulvanvlietacademie.nl . Op de site vind je ook alle verdere informatie.
Wij ontmoeten je graag in Den Haag, want we willen niets liever dan onze ervaringen doorgeven aan een nieuwe generatie cabaret-/kleinkunsttalenten.
Paul van Vliet Academie

Contactgegevens

www.paulvanvlietacademie.nl

paulaca@live.nl