Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Studio Selma Susanna Amsterdam

Type opleiding
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Selma Susanna
Prijs
Disciplines Acteren, Dans, Presenteren, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Professioneel
Lokatie Amsterdam

 

Inhoud

Studio Selma Susanna Amsterdam | Stem Theater Muziek

Een studio voor professionele lessen in Kleinkunst.
Studenten krijgen een dag in de week les volgens Kleinkunstmethode Selma Susanna en kiezen zelf hun aanvullende lesprogramma middels aanvullende workshops en lessen die door WITH | Tree Agency worden aangeboden. Ook krijgen ze de mogelijkheid om zelfstandig (eventueel in groepsverband) voorstellingen op te zetten en te ontwikkelen, zodat ze ervaring op kunnen doen als ondernemend kleinkunstenaar.

Het basispakket op de maandagen bestaat uit een Bewegingstraining, een les Kleinkunstmethode Selma Susanna en een Basistraining in een Kleinkunstdiscipline zoals onder andere Stand-up, Spel en Improvisatie, Stemtechniek en Schrijven.

Hoewel hoger onderwijs niveau nodig is voor het kleinkunstvak, hanteert Studio Selma Susanna geen eisen op het gebied van vooropleiding en leeftijd. Er wordt wederzijds gekeken naar de mogelijkheden omtrent talent, professionele ontwikkeling en aansluiting qua methodiek en studiekeuze.

De kwaliteit van de Kleinkunstmethode en het gedachtegoed van de studie zijn en blijven het uitgangspunt met deze energieke en individuele aanpak, gebaseerd op meer dan veertig jaar praktijkervaring in theater en beroepsonderwijs. De studio heeft reeds een groot aantal professionals voortgebracht die zich voortvarend in het brede Kleinkunstvak bewegen.

Studio Selma Susanna Amsterdam omvat drie jaargangen met telkens 1 dag per week contactlessen.
De studielast bedraagt doorgaans circa 5,50 uur contactles plus 5,50 uur zelfstudie per week gedurende circa 28 tot 30 weken per jaar, neerkomend op een studielast van gemiddeld circa 330 uur per jaar, dwz exclusief eventuele extra studie activiteiten.

Kosten van dit basispakket zijn 2775,- per jaar (2024-2025).
Studio Selma Susanna Amsterdam

Contactgegevens

Grote Wittenburgerstraat 9C
1018 KV Amsterdam
info@selmasusanna.nl
www.selmasusanna.nl