Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Acteerlessen Nijmegen

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Nina Jilesen
Prijs
Disciplines Acteren
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Nijmegen

 

Inhoud

HOE BEREID JE JE VOOR OP EEN AUDITIE? HOE WERK JE AAN EEN MONOLOOG?

Voor alle info, kijk op: http://www.ninajilesen.nl/andere-trainingen/auditietraining-en-monologen.html


Vergroot je kansen om aangenomen te worden op een Toneelschool!

Als je auditie gaat doen bij een toneelschool is het belangrijk dat je met je monoloog kan laten zien wat je in huis hebt! Nina heeft veel ervaring met het spelen van monologen en hier al heel wat spelers in begeleid en geregisseerd. Een goede tekst van een goede toneelschrijver is de eerste stap waar Nina je mee op weg kan helpen. De stappen die daarna volgen gaan dieper op tekstanalyse en acteren in. Samen wordt er gekeken naar mise-en-scène, fysiek en stem van het personage, innerlijk conflict, interpretatie, kostuum, enzovoorts...

De training is bedoeld voor de auditant die goed voorbereid en uniek op de auditie wil verschijnen. De training is individueel zodat Nina persoonlijk met de auditant kan werken. Vaak is een persoonlijk gesprek (motivatiegesprek) en een monoloog het fundament waar vanuit coachend gewerkt wordt.

Het uitgangspunt is dat de auditant leert hoe hij/zij verschillende kleuren, kwaliteiten en talenten kan tonen in een monoloog (en gehele auditie). In de trainingen is er aandacht voor onderdelen waar de jury ook op zal letten. Auditietraining is geen garantie op toelating maar vergroot je kansen om aangenomen te worden aanzienlijk!

Met deze extra trainingen sta je sterker in je schoenen, je kunt je onderscheiden en je hebt je echt verdiept in de inhoud van de tekst waardoor je het personage helemaal kent.

Kijk voor meer informatie en de verschillende pakketten op http://www.ninajilesen.nl/andere-trainingen/auditietraining-en-monologen.html

NINA HEEFT IN DE JURY GEZETEN BIJ MONOLOGENWEDSTRIJD SOLO'S ZUID.

Neem vrijblijvend contact op met info@ninajilesen.nl om te bekijken wat ze voor je kan betekenen tegen welke prijs.
Acteerlessen Nijmegen

Contactgegevens

info@ninajilesen.nl
www.ninajilesen.nl
www.acteerlessennijmegen.nl

+0031641475452