Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Zingen voor Beginners

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Monique van der Hoeven
Prijs € 172.00 per cursus
Disciplines Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend
Lokatie Utrecht

 

Inhoud

Op zaterdag 23 september 2017 start de cursus "Zingen voor Beginners" weer.

In deze cursus komen op een laagdrempelige manier alle (technische) aspecten van zingen in vogelvlucht aan bod: ademhaling, ademstroom, ademtechniek, ademsteun, klankvorming, klankkleur, toonkwaliteit, articulatie, houding, intonatie, de werking en verzorging van de stem.

De cursus is bedoeld voor mensen die meer willen leren over zangtechniek en kan als basiscursus zang worden gevolgd, maar ook als je al (veel meer) zangervaring hebt is het interessant de zangtechniek nog eens vanaf de basis door te nemen. De cursus is ook heel geschikt voor koorzangers, die met de start van het nieuwe zangseizoen meer aandacht aan gemakkelijk en gezond zingen willen geven.

De groep wordt bewust klein gehouden om aandacht te kunnen geven aan jouw persoonlijke vragen en aandachtspunten. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

De cursus bestaat uit 7 lessen, om de 14 dagen op zaterdagochtend van 9.30 -
11.00 uur en en wordt gegeven in het muzieklokaal van KCVoorn in Utrecht Leidsche Rijn. Kosten van de cursus: 172,00 p.p. (inclusief 21% BTW en cursusmateriaal).

In januari 2018 start op de zaterdagochtend weer een nieuwe groep van de inmiddels populaire cursus Zingen voor Beginners.
Zingen voor Beginners

Contactgegevens

zingjeeigenwijs@gmail.com