Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

1 op 1 acteerles

Type privé-/ groepsles
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Jorien Jongejan
Prijs € 35.00 per 1,5
Disciplines Acteren, Presenteren
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Zaandam

 

Inhoud

Wil jij 1 op 1 acteerles? Of wil je helder advies over dat ene belangrijke monoloog voor je auditie? Wil je bepaalde vlakken in je spel verbeteren? Of wil je je zekerder voelen tijdens het geven van presentaties of lezingen? Dat kan!

Bij mij kun je zelf aangeven wat je nodig hebt en ik stel een leertraject voor jou persoonlijk samen. Samen zullen we kijken naar welke methoden jou kunnen helpen.

Mijn naam is Jorien Jongejan, actrice. Omdat ik breed geschoold ben kan ik helder de methodes die ik me eigen heb gemaakt overbrengen op anderen.

Ik geef de lessen in mijn kamer (20m2) in Zaandam. Mocht je liever op een plek buitenshuis les krijgen, dan zullen we een leslokaal in bijvoorbeeld het Polanentheater in Amsterdam afhuren. De kosten voor de zaalhuur komen dan wel bij het lesgeld.

Wil je liever met een vriend of vriendin samen leskrijgen? Dat kan en het is extra voordelig. Jullie krijgen dan beiden 15% korting per les(max 2 pers. per les). Er mag ook altijd iemand komen kijken.
Ik heb zelf geen opleiding tot lerares gevolgd, maar ik ben goed in het overbrengen van methoden. Ik vind het leuk om andere acteurs en actrices te ondersteunen in het leren van het mooiste vak dat er is. Ook ben ik zelf in staat professioneel tegenspel te geven bij oefeningen waarbij dat nodig is.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met me op via jorien.jongejan@hotmail.com

Contactgegevens

jorien.jongejan@hotmail.com