Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

NME foundation

Type opleiding
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Jan Willem Hoekstra
Prijs € 700.00 per jaar
Disciplines Acteren, Dans, Presenteren, Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd
Lokatie Zoetermeer

 

Inhoud

Op zondag 14 april 2013 organiseert de NME foundation een Open Huis Dag voor de vooropleidingen NME Kids on Tour, NME Kids in Training en NME Junior Academie. Gedurende deze dag kunnen aanstormende talenten een kijkje achter de schermen nemen bij de vooropleidingen. Met deelname aan verschillende workshops en het bijwonen van previews van een aantal voorstellingen, maken de talenten kennis met de professionele vooropleidingen. Tijdens de Open Huis Dag kunnen toekomstige leerlingen zich direct inschrijven voor de audities op 2 juni 2013.

De NME foundation biedt talentvolle kinderen vanaf 8 jaar de kans aan om uit te groeien tot een professionele uitvoerend artiest. Gedurende de opleidingen van de NME foundation trainen de talentvolle kinderen wekelijks aan hun skills en talenten. Zo krijgen ze de kans om binnen de NME foundation te groeien en klaargestoomd te worden voor de Dutch Academy of Performing Arts. Met de vooropleidingen op de zaterdagen en de vakopleidingen van de Dutch Academy of Performing Arts kunnen de jongeren binnen de NME foundation de volledige doorlopende lijn tot een professionele carrière als artiest volgen.

Talenten die interesse hebben in een vooropleiding van de NME foundation kunnen zich voor de Open Huis Dag aanmelden via info@nme-foundation.nl, of voor meer informatie naar de website http://www.nme-foundation.nl. Op de website staat tevens het formulier weergegeven waarmee talenten zich aan kunnen melden voor de audities
NME foundation

Contactgegevens

maksoy@nme-foundation.nl