Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

TheaterAtelier

Type opleiding
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Div.
Prijs € 389.00 per seizoen
Disciplines Acteren
Niveaus Beginnend, Semi-gevorderd
Lokatie amsterdam, Zeist, Doorn, Bunnik, Zwolle, Culemorgh, Zutphen, Houten

 

Inhoud

Het TheaterAtelier is een vierjarige theatercursus waarbij alle facetten van het theater aan bod komen en waarbij de ontwikkeling en interesses van de leerlingen centraal staan.

De eerste 2 jaar zijn gericht op het verbeteren en versterken van de kennis en vaardigheden. Er wordt ingegaan op spel en regie maar bijvoorbeeld ook op muziektheater, schrijven en presenteren. De lesjaren worden afgesloten met een presentatie.

In het derde jaar wordt er toegewerkt naar een productie. Deze productie staat onder leiding van een ervaren regisseur. Welke productie er wordt uitgevoerd hangt af van de groep en de regisseur. Is er binnen de groep een voorkeur voor de moderne werken of is een groep geboeid door een klassieker?

De cursus wordt in het vierde jaar afgesloten met het Werkplaats-jaar. Binnen dit jaar gaat de groep, als collectief samen met een regisseur aan de slag om een volledig eigen voorstelling te maken. Binnen dit jaar is er nog meer ruimte voor specifieke ontwikkeling. De eindvoorstelling zal worden gespeeld in een theaterzaal.

Na vier jaar ben je een allround opgeleid maar het is natuurlijk geen verplichting om alle vier de jaren te volgen.

MOTIVATIE
Wij zijn op zoek naar kinderen die net dat beetje meer in huis hebben om serieus met theateracteerlessen aan de slag te gaan. Kinderen die bovengemiddeld gemotiveerd zijn, die tijd vrij kunnen en willen maken om zich voor te bereiden op de lessen en die bereid zijn meerdere jaren te investeren in hun acteer-opleiding.
TheaterAtelier

Contactgegevens

http://acteeratelier.nl/theateratelier/