Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Acting on Camera Workshops

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Jerry Coyle
Prijs € 200.00 per 2 dagen
Disciplines Acteren
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Den Haag

 

Inhoud

Jerry Coyle, een befaamde Amerikaanse trainer met ruim 30 jaar ervaring, komt naar Nederland om een workshop te geven. Het betreft een speciaal ontwikkelde methode, die je een uitstekend inzicht biedt in het acteren voor de camera. Het biedt regisseurs en acteurs, op elk punt in hun carrière, een ondersteunende en inspirerende omgeving om te durven onderzoeken, ontwikkelen en groeien.
Acteurs worden uitgedaagd om authentiek en vrij te spelen, en om hun eigen creatieve vorm en moed te vinden. Regisseurs worden nieuwe middelen geboden om te communiceren met acteurs, om ze te begeleiden naar organische en waarheidsgetrouwe scènes.
Deze methode is uniek. Het is een snelle, effectieve en waardevolle manier om acteurs emotioneel op te laden, en klaar te zijn om niet te "acteren" voor de camera.
Iedereen werkt aan alle onderdelen van het vak om cold reading skills en on-camera techniek te ontwikkelen. Gebruikmakend van hun eigen waarheid versmelten de acteurs met de tekst, om daarmee hun werk betrokken, puur en reactief te maken.
De voertaal voor de training is Engels. Scripts, teksten en scènes zullen door Jerry zelf worden aangeleverd. In toekomst zal het ook mogelijk worden om zelf scènes mee te nemen om in de cursus te laten behandelen.
Acting on Camera Workshops

Contactgegevens

www.selfspot.nl
info@selfspot.nl
+31 6 431 99 289