Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Musical Boot Camp 2011

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Ara Halici, Hein Gerrits, Daphne Flint
Prijs € 795.00 per week
Disciplines Acteren, Dans, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd
Lokatie Saint-Hilaire-en-Morvan

 

Inhoud

Voor de eerste keer wordt er een Musical Boot Camp gehouden in de prachtige natuur van midden-Frankrijk. Professionele musicalacteurs Ara Halici, Hein Gerrits en Daphne Flint bundelen hun krachten en geven een week lang les aan beginners en gevorderden. De locatie betreft een oud watermolencomplex in natuurpark De Morvan. Op deze prachtige plek wordt in alle rust een week keihard gewerkt, maar ook plezier gemaakt. Doordat de groepen klein zijn en de docenten dus veel individuele aandacht kunnen geven aan de studenten is MBC 2011 voor alle niveaus toegankelijk.

Kijk voor meer info op www.musicalbootcamp.eu

Onder begeleiding van bekende musicalacteurs krijgen zestien studenten gedurende een week les in de belangrijke onderdelen van het musicalvak (zang, dans en acteren). De docenten zijn ARA HALICI (meervouding Musicalawardwinnaar, bekend van o.a. Cabaret, Piaf, Dolfje Weerwolfje). Musicalawardwinnaar HEIN GERRITS (bekend van o.a. Joseph, Fame, Mamma Mia en Dokter Dolittle) en DAPHNE FLINT (bekend van o.a. Piaf, Fame, Saturday Night Fever). Kortom, drie docenten die inmiddels hun plek in de Nederlandse musicalwereld hebben veroverd.

Op een prachtige locatie in Frankrijk zijn deze drie musicalsterren de privéleraren van in totaal 16 studenten per week. De deelnemers krijgen een goede basis om misschien zelf wel de ‘musicalster van de toekomst’ te worden. De deelnemers krijgen de fijne kneepjes van dit mooie vak bijgebracht en eten en slapen op het watermolencomplex Domaine du Morvan.

De kosten voor MBC 2011 bedragen 795 EURO. Tot 3 mei geldt er een vroegboekkorting en zijn de inschrijfkosten 750 EURO. Deze prijs is inclusief vervoer naar Domaine du Morvan, de lessen en verblijf met drie maaltijden per dag. Bij deze prijs inbegrepen zit ook een foto- en videoshoot. Aan het einde van de week krijgen de studenten een Certificaat van Deelname.

Alle medewerkers aan MBC 2011 zijn in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. De minimumleeftijd voor deelname is veertien jaar en deelnemers onder de 18 jaar dienen toestemming te hebben van de ouders/voogd.
Musical Boot Camp 2011

Contactgegevens

Sinds1972
Arianne Pessy Bergman
Hoogstraat 86
3131 BP Vlaardingen
06 391 461 21
arianne@sinds1972.nl