Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Zangles en performance coaching (genre pop)

Type privé-/ groepsles
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Diana Olierook
Prijs € 15.00 per 30 min
Disciplines Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Semi-gevorderd
Lokatie Grevenbicht

 

Inhoud

Zangstudio Diana Olierook biedt zanglessen aan voor zowel kinderen als volwassen. De basis van alle lessen en cursussen die worden aangeboden, bestaat uit het aanleren van een gedegen zangtechniek (voornamelijk de succesvolle techniek EVTS, waarin Diana een opleidingstraject tot Certified Master Teacher volgt), een populaire en praktijkgerichte aanpak en veel aandacht voor performance en interpretatie.

In januari 2011 startte Diana haar zangschool met het concept Junior Star Factory (voor kinderen tussen de 6 en 12 13 jaar). Dit groeide binnen enkele weken uit tot een groot succes! Al snel kwam er ook vraag naar zangles voor volwassenen en groeide het leerlingenbestand uit tot 60 leerlingen en een wachtlijst! Het werd daarom eind 2012 tijd voor het nemen van een nieuwe stap: het openen van de Hometown Studio.

De in de Hometown Studio gevestigde zangstudio is voorzien van de modernste faciliteiten die het mogelijk maken om zo praktijkgericht en aansprekend mogelijk te werk te gaan. Zo zijn er professionele opnamefaciliteiten (zowel voor audio- als video-opnames), is de ruimte aangekleed met podiumverlichting, is er een zanginstallatie en zijn er ook presentatiefaciliteiten voor het geven van modern opgezette theorielessen.

Zangles en performance coaching (genre pop)

Contactgegevens

Diana Olierook
T 06-22357723
E info@dianaolierook.nl
www.hometownstudio.nl