Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Method Acting Workshop

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Robert Castle
Prijs € 870.00 per 10 dagen
Disciplines Acteren
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Professioneel, Semi-gevorderd
Lokatie Amsterdam

 

Inhoud

AWARD WINNING DIRECTOR ROBERT CASTLE heeft in zijn carriere als acteur, regisseur en docent met vele sterren gewerkt zoals SEAN PENN, JEFF GOLDBLUM, MICHELLE PFEIFFER, BROOK E SHIELDS, JANE FONDA en CHARLES DURNING om er een paar op te noemen. Daarnaast heeft hij vele Internationale sterren getraind, talloze landmark toneelstukken geregisseerd en gespeeld in New York en in het buitenland. Voor meer dan 20 jaar heeft hij wereldwijd studenten begeleidt om de de ware acteer benadering van “THE METHOD” te ontdekken. In zijn workshop en training wordt het werk van LEE STRASBERG (waarmee hij zelf heeft getraind), KONSTANTIN STANISLAVSKI en vele anderen voortgezet in combinatie van zijn eigen vernieuwde techniek om de kunst naar nieuwe hoogtes te brengen.

Na succesvolle workshops in New York, Parijs, Rio de Janeiro, Lissabon, Berlijn, Sao Paolo, Oslo, Barcelona, Milaan, Stockholm en vele andere steden is AMSTERDAM nu eindelijk aan de beurt!

“When we have trained to the point where the character’s behaviour becomes spontaneous and unconscious, we can become more creative than we ever thought possible, because the imaginative impulse will be unconscious and experiential rather than merely mental. At this point the actor’s performance can take flight. It is tapping into the actor’s hidden world of creativity and imaginative impulse that leads the actor to the pinnacle of the Method technique: to be highly inspired in every performance.” – Robert Castle

Informatie 10 daagse Intensieve Acteer Workshop
Deze workshop is geschikt voor alle acteurs die nog nooit eerder met Robert hebben gewerkt, maar ook voor de professionele acteurs of diegene die al meerderde workshops met Robert hebben gedaan. Je gaat werken aan 1 scène en 1 monoloog die je een week van tevoren krijgt voor de workshop. De laatste twee dagen zal de workshop open zijn voor (jou) gasten om de scènes/monologen als work in progress te zien. Robert’s versie van de “The Method” is erg effectief en een dynamische manier om je realistische acteerwerk te verdiepen en zichtbaarder te maken. Hij helpt je Zintuigelijke Werk op een zeer fijn en heldere manier te benaderen, nadat hij je heeft geleerd om te ontspannen en je lichaam, je adem en je geheugen klaar te maken en te balanceren op de manier die jij of je rol nodig heeft. Hij helpt je de scenes te begrijpen en gebruikt daarbij
verschillende vernieuwde technieken zonder dat je daarbij de verantwoording van het verhaal vertellen verliest. Hij geeft je de kans om de zone te betreden waarbij je je inner artistieke werk kunt waarnemen en tegelijkertijd effectief kan samenwerken met je tegenspeler en alle andere omstandigheden van je rol. De verantwoordelijkheid om een toneelstuk of een filmscript te dragen is enorm en je zult dit leren in de meest persoonlijk en aangrijpende manier zoals JIJ dat kan. Om er niet een steriotype van de karakter te maken maar zoals jou eigen waarheid: dit is Robert’s doel.

Workshop taal: Engels (een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk)

DATA: 30 AUGUSTUS – 10 SEPTEMBER 2010 Maandag t/m Vrijdag, 10.00 – 17.00 uur.
De laatste twee dagen kunnen uitlopen tot 19.00 uur
Method Acting Workshop

Contactgegevens

Voor registratie en vragen kun je mailen naar ITNY.AMSTERDAM@gmail.com

Reageer snel, want er zijn zeer beperkte plaatsen beschikbaar.