Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

Basiscursus zang (Utrecht)

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent Monique van der Hoeven
Prijs € 100.00 per 8 lessen
Disciplines Presenteren, Zang (klassiek
Niveaus Beginnend
Lokatie Utrecht

 

Inhoud

Zou je graag beter willen leren zingen? Wil je weten of zingen of zangles iets voor jou is? Of zing je in een koor en wil je meer weten over de techniek van het zingen? Denk je erover om zangles te nemen maar vind je de stap naar privé-les te groot? Wil je weten hoe zangles in zijn werk gaat?

In januari 2010 start weer een nieuwe groep “basiscursus zang”. De cursus wordt gegeven in Tuinhuis Het Groene Dak in Utrecht (Voordorp) op maandagavond van 19.15 uur – 20.15 uur, 1x per 14 dagen. De eerste les is op maandag 18 januari 2010. De cursus bestaat uit 8 groepslessen en er is plaats voor maximaal 8 deelnemers – je dient je vooraf aan te melden bij de docente.

We gaan o.a. aan de slag met ademtechnieken (buikademhaling, ademsteun, ademstroom, etc.), houding, articulatie, resonantie en hoe de stem functioneert en hoe hem gezond te houden - dat doen we aan de hand van oefeningen. Met het zingen van liederen in verschillende stijlen wordt het geleerde daarna ook toegepast.

De docente is mezzosopraan Monique van der Hoeven. Zij is opgeleid in de klassieke zang en een ervaren zangdocente met een privé lespraktijk in Utrecht. Ze is daarnaast als zangdocente verbonden aan Theater Stichting Kwibus in IJsselstein en verzorgt de stemvorming bij een kamerkoor. Als altsoliste werkt ze samen met koren en orkesten en ze geeft met grote regelmaat liedrecitals op kamermuziekpodia en maakt deel uit van verschillende ensembles.

Kosten van de cursus zijn ¤ 100 per persoon voor 8 lessen (inclusief 19% BTW). Voor aanmelding en/of informatie kun je contact opnemen met Monique van der Hoeven via e-mail.
Basiscursus zang (Utrecht)

Contactgegevens

Monique van der Hoeven,
monicamezzo@planet.nl
www.monicamezzo.nl