Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

PowerGame

Type cursus/workshop
Vervaldatum 0-0-0000
Docent o.a. Noura Rezgui, Soheila Najand, Marieke Nooren
Prijs € 10.00 per hele curus
Disciplines Acteren, Dans, Presenteren, Slaginstrument, Zang (klassiek, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd, Semi-gevorderd
Lokatie Arnhem

 

Inhoud

Kruisbestuiving
Houd je van improviseren? Raak je geÔnspireerd door de kruisbestuiving tussen theater, dans, muziek en filosofie? Wil je jezelf, de ander en je omgeving artistiek ontdekken en maatschappelijk betrokken theater maken? Dan hoor jij thuis in het theaterlaboratorium PowerPlay! Ervaar de kolkende cocktail van passie, openheid en artistieke kwaliteit.

Theatersafari
PowerPlay is een theatersafari voor jonge podiumdieren tot 25 jaar. Samen met het artistieke team werk je in Arnhem zes maanden aan een multidisciplinaire voorstelling. Het thema communicatie vormt de basis van de voorstelling. Repetities & lessen vinden plaats op donderdagavond en zondagmiddag. Het eerste deel van het project bevat veel workshops, in het tweede deel wordt vooral gerepeteerd.

Multidisciplinaire Voorstelling
De auditie voor PowerPlay bestaat uit een korte cursus van 6 zondagen die start op 2 november. De cursus/auditie bestaat uit workshops dans, toneel, muziek en filosofie en kost 10 euro. Doel is om een team te formeren dat zeer divers is wat betreft culturele achtergrond, theaterervaring en persoonlijkheid. Uiteraard is de cursus ook geschikt om als speler te bepalen of je je thuis voelt in theaterlaboratorium PowerPlay.

Ontdekkingsreis
Ben jij klaar voor een persoonlijke artistieke ontdekkingsreis? Ben jij iemand die geen voorgebakken pasjes en teksten wil uitvoeren, maar ons artistiek team wil inspireren met jouw ideeŽn? Kick jij erop om verrast te worden door mensen die anders zijn dan jij?


PowerGame

Contactgegevens

Stuur dan een mail naar pr@stichtinginterart.nl of bel InterArt (de moeder van dit theaterproject) voor meer informatie of om je in te schrijven voor de audities! 026-3518875.