Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Ben je nieuwsgierig naar alle nieuwtjes van Audities.nl? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden*
Ga terug naar het zoekformulier

NME Kids on Tour

Type opleiding
Vervaldatum 0-0-0000
Docent O.a. Monira McIntosh en Juan Gomez Ocampo
Prijs 700,00 per Schooljaar
Disciplines Acteren, Dans, Zang (lichte- / popmuziek)
Niveaus Beginnend, Gevorderd
Lokatie Den Haag

 

Inhoud

Meld je nu snel aan op www.nme-foundation.nl voor de Open Huis Dag en de audities!

NME Kids on Tour is bedoeld voor ambitieuze en talentvolle kinderen van 6 tot 18 jaar die ervan dromen later in een professionele musical te spelen. Daarnaast biedt NME Kids on Tour kinderen die eerder in professionele producties hebben gespeeld en zich verder willen ontwikkelen de mogelijkheid hun talent verder te ontwikkelen.

Jaarlijks worden uitvoerige audities gehouden waarna, onder professionele begeleiding, wordt toegewerkt naar de uitvoering van een productie. De repetities vinden hoofdzakelijk op zaterdagen plaats. Daarnaast worden de kinderen gestimuleerd en begeleid bij het doen van audities voor de kinderrollen binnen professionele producties.

Vanuit NME Kids on Tour zijn er inmiddels al kids aangenomen voor "The Sound of Music", "Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen" en "Doornroosje". De veelzijdigheid van de opleiding uit zich onder andere in het feit dat een aantal van onze kids ook deelneemt aan Kinderen voor Kinderen, het televisieprogramma "Una Voce Particulara"en diverse televisieseries en speelfilms.
NME Kids on Tour

Contactgegevens

NME Kids on Tour
Postbus 886
2700 AW Zoetermeer

070 707 17 66
info@nme-foundation.nl

www.nme-foundation.nl